Svara på frågor om Biodlarnas poddradio

2017-11-09

Sveriges Biodlares Riksförbund, Biodlarna, har under 2017 provat på att göra poddradio. Det är ett nytt sätt för oss att försöka nå ut till fler än de som redan är medlemmar och som får Bitidningen. Vi har ju flera uppgifter inom förbundet, men några handlar om att se till att den breda allmänheten och kunderna som köper honung ska förstå varför de bör välja svensk honung i butikerna. Vår svenska honung är ju ett resultat av pollinering av svensk natur och det värdet kan vara viktigt att kommunicera ut till både allmänhet, politiker och beslutsfattare. 

För att bättre kunna utvärdera podden har vi gjort en kort enkät med 10 frågor som vi gärna skulle vilja att du svarar på. För att kunna svara på frågorna ska du förstås först ha lyssnat på senast publicerade avsnitt som handlar om andra produkter från bikupan.
Det enklaste sättet att lyssna på podden om du inte brukar lyssna på poddar är att gå direkt till webbhotellet där poddavsnitten ligger. Du kommer direkt till avsnittet om du klickar här.

Du hittar också avsnittet via vår hemsida där du också hittar lite bilder och information om programmet här.

Om du vill lyssna i din smarttelefon använder du en app för podcast; Till iPhone (iOS) heter appen Podcaster och finns med i grundutbudet på appar. I Android-telefoner hämtar du appen Castbox eller annat i PlayButiken. Väl inne i podd-appen söker du på Biodlarpodden och väljer den som har det gula kakmönstret och slingan. Avsnittet heter: 5 – Biodlarpodden – Andra produkter från bikupan.

Programmet ligger också på iTunes.

Avsnittet är 42 minuter långt och sedan tar det några minuter till att svara på enkäten som du hittar här.

Om du har lyssnat på avsnittet redan kan du förstås gå direkt till enkäten.

Har du vänner som inte är biodlare, men som kanske är intresserade av biodling, honung eller så som du tror skulle vara intresserad att svara på frågor om podden tar vi förstås gärna emot deras åsikter också. Skicka vidare mailet.

Du kan svara helt anonymt på enkäten, men om du vill vara med i utlottningen av Stora boken om bin finns det möjlighet att skriva in mailadress och vara med i utlottningen.

Vi hoppas att du har möjlighet att hjälpa oss med denna undersökning så att vi lättare kan veta hur/om vi ska arbeta med detta i framtiden.
Vid eventuella frågor kontakta Hanne Uddling, hanne.uddling@biodlarna.se eller 0733 – 34 14 18.

Sista datum för att svara på enkäten är 2017-11-30.

Jonas Eriksson
Förbundschef