Utbetalning av medlemsavgifter för 2018

2018-01-29

Det har tyvärr blivit felaktiga belopp utbetalda till föreningar och distrikt gällande första utbetalningen av medlemsavgifter för 2018.

De fördelningsunderlag som är utskickade stämmer inte. Det gäller de distrikt och föreningar som har familjemedlemmar, där har hela den totala medlemsavgiften betalats ut till föreningen istället för den avgift som beslutats. Detta innebär att distrikt och förbund inte fått sin del av medlemsavgiften.

Till distrikten kommer det ske en kompletteringsutbetalning inom kort. Till berörda föreningar skickas en faktura med belopp som ska återbetalas och ett nytt fördelningsunderlag med de rätta uppgifterna.

Vi ber hemskt mycket om ursäkt för de besvär detta medför för er.

Vid frågor vänligen kontakta ekonomiansvarig Anette Irebro, 0142-482 003 alt anette.irebro@biodlarna.se.