Inloggning

Om du inte finner dina inloggningsuppgifter och har en e-postadress som finns registrerad i vårt medlemsregister, kan du använda dig av funktionen ”Glömt lösenord” på inloggningssidan (detta gäller både för inloggning till hemsidan och till din privata del i medlemsregistret). Annars kan du kontakta vår expedition i Skänninge.

 Inloggning på hemsidan

Här loggar du in på hemsidan.

Vissa sidor på vår hemsida är låsta och kan bara läsas efter inloggning (t ex läsa Bitidningen, se/ladda ner blanketter, trycksaker, beställning av etiketter etc.). Du måste även vara inloggad för att få medlemspris vid beställningar i vår Bibutik.

Som medlem loggar du in mha ditt medlemsnummer samt det lösenord som finns med på avin för ditt medlemskap. Första gången du ska logga in måste du registrera dig som ny användare på hemsidan. Denna registreringssida kommer upp per automatik vid inloggning om du inte är registrerad  tidigare (OBS! Detta gäller för inloggning på hemsidan – ej medlemsregistret.).

Inloggning till medlemsregistret

Här loggar du in som privatperson i medlemsregistret, för att kunna se eller ändra dina adressuppgifter.  För adressändring kan du även sända ett mail till medlem@biodlarna.se. Adressfilen för nästkommande nummer av Bitidningen skickas runt den 10:e varje månad, vilket innebär att adressändringar efter den 10:e inte börjar gälla förrän månaden därefter när det gäller Bitidningen.

Här loggar du som är ansvarig för lokalföreningens/distriktens del av medlemsregistret in. En person i varje lokalförening får inloggningsuppgifter till lokalföreningens del av medlemsregistret.

Manual för medlemsregistret – mer information finns under rubriken ”Hjälp” i medlemsregistret. Här finner du också en enkel instruktion.

Se även denna sida gällande personuppgiftslagen och hanteringen av uppgifter i ett register.