Inloggning till medlemsregistret

OBS! Inloggning till hemsidan görs inte här utan på hemsidans 1:a sida.

Om du inte finner dina inloggningsuppgifter och har en e-postadress som finns registrerad i vårt medlemsregister, kan du använda dig av funktionen ”Glömt lösenord” på inloggningssidan (detta gäller både för inloggning till hemsidan och till din privata del i medlemsregistret). Annars kan du kontakta vårt kansli Skänninge.

Inloggning till medlemsregistret

Här loggar du in som privatperson i medlemsregistret, för att kunna se eller ändra dina adressuppgifter.  För adressändring kan du även sända ett mail till medlem@biodlarna.se. Adressfilen för nästkommande nummer av Bitidningen skickas runt den 10:e varje månad, vilket innebär att adressändringar efter den 10:e inte börjar gälla förrän månaden därefter när det gäller Bitidningen.

Här loggar du som är ansvarig för lokalföreningens/distriktens del av medlemsregistret in. En person i varje lokalförening får inloggningsuppgifter till lokalföreningens del av medlemsregistret.

Manual för medlemsregistret – mer information finns under rubriken ”Hjälp” i medlemsregistret. Här finner du också en enkel instruktion.

Se även denna sida gällande personuppgiftslagen och hanteringen av uppgifter i ett register.