Ny medlem/bli medlem

Medlemsåret är kalenderåret (1/1 -31/12).

Vi har tillfälligt stängt medlemsregisteringen via vår hemsidan. Det kommer att vara möjligt att registrera sig som medlem igen från den 4 oktober 2022. Medlemskap som registreras efter 4 oktober gäller då resten av innevarande år samt hela nästkommande år.

Anledningen till att registreringen är tillfälligt stängd är att medlemskap som registreras under september enbart gäller under 2022. Är det så att du önskar att bli medlem redan nu kan du mejla till medlem@biodlarna.se så hjälper vi dig med ditt medlemskap.

Den årliga medlemsavgiften framgår på den faktura du får efter att registrering skett.

Här finner du info gällande medlemsavgiften.

Vid registrering kan du även anmäla familjemedlem. Fakturabeloppet består av avgift till förbund, distrikt och lokalförening. Klicka här för att registrera dig.

När man registrerat sig finns det tre betalningsalternativ; kortbetalning, faktura via mail och faktura via post. Snabbaste alternativen är kortbetalning och faktura via mail, väljer man faktura via post kan det ta upp till en vecka innan tryckeriet skickar ut fakturan samt att postutdelningen kan dröja.  Väljer man kortbetalning sker betalningen direkt, väljer man faktura via mail skickas fakturan direkt till den mailadress man uppgett vid registreringen.

När du betalat din medlemsavgift, som ny medlem, skickas ett välkomstmail innehållande ett välkomstbrev, ett erbjudande från vår webbshop, Bibutiken, samt rabatterbjudande från redskapshandlare, till din mailadress.  Detta erbjudande gäller ej nya familjemedlemmar.

För juniormedlem gäller att man ej fyllt 20 år.

Om du vill veta i förväg vad medlemsavgiften kostar i den förening du önskar bli medlem i, skicka ett mail till medlem@biodlarna.se, så återkommer vi så snart vi kan. Det går inte att notera detta här, då avgiften varierar i de olika olika distrikten och lokalföreningarna.

När man är fullbetalande medlem i en förening kan man vara vänmedlem i ytterligare en förening, och betalar då bara den lokala avgiften för denna förening. För att bli vänmedlem, maila info till medlem@biodlarna.se, så hjälper vi till med detta. Det går INTE att registrera vänmedlemskap direkt i länken ovan.