Ny medlem/bli medlem

Medlemsåret är kalenderåret (1/1 -31/12).

Medlemskap

Här registrerar du ditt medlemskap.

Är du osäker på vilken som är din närmare lokalförening? Karta över alla biodlarföreningar hittar du här.

Här finner du info gällande medlemsavgiften.

Vid registrering kan du även anmäla familjemedlem. Fakturabeloppet består av avgift till förbund, distrikt och lokalförening.

För juniormedlem gäller att man ej fyllt 20 år.
Här kan du registrera ditt juniormedlemskap.

När man är fullbetalande medlem i en förening kan man vara vänmedlem i ytterligare en förening, och betalar då bara den lokala avgiften för denna förening. För att bli vänmedlem, maila info till medlem@biodlarna.se, så hjälper vi till med detta. Det går INTE att registrera vänmedlemskap direkt i länken ovan.

Betalternativ

När man registrerat sig finns det tre betalningsalternativ; kortbetalning, faktura via mail och faktura via post. Snabbaste alternativen är kortbetalning och faktura via mail, väljer man faktura via post kan det ta upp till två veckor innan tryckeriet skickar ut fakturan samt att postutdelningen kan dröja.

När du betalat din medlemsavgift, som ny medlem, skickas ett välkomstmail innehållande ett välkomstbrev, ett erbjudande från vår webbshop, Bibutiken, samt rabatterbjudande från redskapshandlare, till din mailadress.  Detta erbjudande gäller ej nya familjemedlemmar.

Om du vill veta i förväg vad medlemsavgiften kostar i den förening du önskar bli medlem i, skicka ett mail till medlem@biodlarna.se, så återkommer vi så snart vi kan.