Honungsvinäger

Hem Forum Kvalité i honungsproduktionen Honungsvinäger

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #15077

    Jag har en skvätt honung som börjat jäsa, och som jag först tänkt kasta/ge till bagaren. Sen funderade jag på om det går att göra vinäger på det istället. Mina svärföräldrar gör vinäger på vindruvor, så det borde ju gå på honung också.

    Någon som vet hur jag ska gå till väga? Är det bara att börja som om man ska göra mjöd, dvs jäst-kultur i honungslösningen, och sen låta det stå i syrerik omgivning? Eller är jag fel på det?

    #20088

    Googlade runt lite, finns en del recept. Om det går at använda honung som börjat jäsa kan jag inte svara på.  Finns bara ett sätt – testa

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne. Logga in