Utbildning

Är du totalt nybörjare inom biodling, eller vill du utöka dina kunskaper?

Om du är cirkelledare hittar du också mycket matnyttigt här. Biodlarna är medlemsorganisation hos Studieförbundet vuxenskolan därför hittar du många länkar till SV. Givetvis arrangeras det cirklar tillsammans med andra studieförbund och de marknadsförs då genom distriktens olika studieverksamheter.

Vi arbetar just nu med ett utbildningsprojekt som kallas utbildningskupan, som kommer hjälpa dig i din biodlarutbildning samt även vara ett verktyg för instruktörer/utbildare/cirkelledare.

Vi kommer att uppdatera med mer information vartefter projektet framskrider.

Aktuellt just nu:

Utbildningsmaterial

Det nya material som tagits fram, säljs i vår webb-butik.
Om du klickar på länkarna här nedanför, kan du själv ladda ned böckerna som PDF:er. Dock är de lite ”tunga” så uppladdningen kan ta lite tid.

Bilderna till utbildningsmaterialet (ett uppdaterat sådant) finns med på det USB som finns inkluderat tillsammans med böckerna (Min Biodling). Önskar du köpa USB-minnet separat kan du göra det här.

Bildmaterialet är tyvärr för stort för att länkas direkt här på sidan. Du kan om du önskar få bilderna via en Sprend-fil. Dessa beställer du i så fall genom att skicka ett mail till sbr@biodlarna.se.

91022 Mina första år som biodlare

 Sakregister till 91022 Mina första år som biodlare

 

91017 Min Biodling – Arbetsbok för deltagare

 

91018 Min biodling – arbetsbok för cirkelledare