Inbjudan att bli delaktig i B-THENET projektet

2023-03-10

SLU, Sveriges Biodlares Riksförbund och Biodlingsföretagarna bjuder in dig till att bli delaktig i B-THENET projektet.
Det är det första tematiska nätverket för biodlare i Europa.

Projektet syftar till att modernisera och utveckla biodlingen i EU.

Just nu samlar vi in information om bra biodlingsmetoder och innovationer från biodlare för att skapa grundstommen till en kvalitetssäkrad nätbaserad plattform.

Om du vill bli en del av B-THENET nätverket, få information och hålla dig uppdaterad om kommande aktiviteter, vänligen klicka på denna länk för att anmäla dig: https://staging.bthenet.eu/registration/

Du kan direkt gå vidare för att besvara vår enkät med ett antal frågor som tar cirka 5 minuter. Där kan du även beskriva och dela med dig om egna biodlingsmetoder och innovationer, vänligen klicka på länken https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/B-THENET_Survey2023?surveylanguage=SV

Vi kommer att använda dina svar för att identifiera, utveckla och diskutera ”Bra och kvalitetssäkrade biodlingsmetoder och innovationer”, sammanföra biodlare från olika länder i Europa, främja utbyte och förespråka en hållbar utveckling av biodlingssektorn.

Enkäten är endast öppen till den 15:e mars, så vi är tacksamma om ni vill hjälpa till att dela detta inlägg med biodlare som skulle kunna vara intresserade.

/Projektledare i Sverige, Lotta Fabricius Kristiansen, SLU RådNu genom Biodlarna.

Mer information om B-THENET projektet hittar du här:
https://www.slu.se/centrumbildningar-och-projekt/radnu/forskning/bihalsa/b-thenet/