Laddar Evenemang

Biodlingskonferens – Varberg – Halland

 

Det har fram tills nu varit osäkert om konferensen som aviserats i början av året skulle kunna genomföras på grund av pandemin. Förbundet har i dagarna tillsammans med Hallandsdistriktet beslutat att detta kan ske om konferensen genomförs i form av ett fysiskt möte med begränsat antal deltagare.  Mötet kommer samtidigt att sändas över webben för de medlemmar som önskar följa konferensen från sin hemort.

Programmet riktar sig främst till biodlare med ett par års erfarenhet, men alla är välkomna. Deltagarna betalar själva för förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Plats
Campus Varberg, Stora salen med i vanliga fall plats för 130 deltagare.

Tid
Konferensen pågår mellan 10:00-15:00. Registrering och frukostfika från Kl 09:00.

Antal deltagare
50 personer

Program
Bihälsa, Kvalitet/Nya honungsreglementet, Utbildning, Näringsbiodling , Biavel/drottningodling.

Föreläsare:
Bihälsa (Björn Dahlbäck)
Kvalitet/Nya honungsreglementet (Ingmar Wahlström)
Utbildning (Lennart Johansson)
Näringsbiodling (Leo De Geer, Nils Reppen)
Biavel/drottningodling (Ann Elgemark)

Konferensen är kostnadsfri för medlemmar. Var och en betalar för morgonfika, buffé-lunch och eftermiddagsfika som serveras på Restaurang Västerport i anslutning till konferenslokalen. Om du inte tänker delta i måltiderna är vi tacksamma för besked om detta.

Anmälan till konferensen
Anmälan till mötet på Campus Varberg sker till Hallandsdistriktet genom Bengt Frizell (frizell@telia.com). Anmälan skall vara inlämnad senast fredag den 25 sept. Skulle antalet anmälningar överstiga 50 räknas tidpunkten då anmälan inkommit.

Anmälan till webbsänt möte sker via anmälningsformulär (https://forms.gle/rrF39BPciM1yqSKy8). Observera att formuläret endast gäller det webbsända mötet. Mötet är öppet för samtliga medlemmar i Hallandsdistriktet.

Datum:
oktober 3
Tid:
09:00 - 15:00