Laddar Evenemang

Biprodukter – kvalitet och egenskaper

Vad krävs för att säkerställa kvaliteten på honung, propolis, pollen, bibröd, bivax och drottninggelé för försäljning? Och vad finns det egentligen för forskning om biprodukternas medicinska egenskaper?

Lotta Fabricius Kristiansen och Alexandra De Paoli reder ut begreppen och ger tydliga råd om hur man tar vara på biprodukterna och vad man faktiskt kan säga om dem till kunden.
Dagen erbjuder också BUZZ – Trendspaning av Anna Lind Lewin. Hur kan användningen av binas hälsosamma produkter öka på hälso- och skönhetsmarknaden?
Kursen kommer även att kunna följas på Studieförbundet Vuxenskolans webb. Denna länk fås i samband med kallelsen.

Tid: Fredagen den 16 mars 2018. Start kl 9.30 med fika (programmet startar kl. 10.00) till kl. 17.00
Plats: LRF-Huset, Franzéngatan 6, Stockholm
Pris: 250 kr. Betalningsinformation framgår av den kallelse som Studieförbundet Vuxenskolan skickar ut efter anmälan.
Anmälan: www.sv.se/stockholm , sök på Biprodukter – kvalitet och egenskaper eller arr.nr 343530.
Ange i anmälan under noteringar om du önskar delta på plats eller via länk. Anmälan kan också göras på telefon 08-679 03 75.
Kallelse skickas via mejl.
Sista anmälningsdag fredagen den 9 mars 2018.
För mer information kontakta Lotta Fabricius Kristiansen lotta@svenskabin.se eller mobil 070 735 28 58

Datum:
mars 16
Tid:
09:30 - 17:00