Välkommen till NYA Bibutiken

Välkommen till NYA Bibutiken

Bibutiken har bytt plattform och i samband med det har butiken också fått nytt modernare utseende. Som medlem behöver du skapa konto för att ta del av kampanj- och medlemspriser. Du skapar konto genom att klicka här

Klicka här för att komma vidare till NYA butiken


Varför har vi bytt plattform?

Vi vill erbjuda en användarvänlig webb-butik så att du som medlem kan hitta smidigt och enkelt i vår Bibutik. Tack vare bytet har vi nu större möjlighet att synliggöra våra produkter och ge dig som kund extra bra erbjudanden. Statistik visar också att fler och fler beställer produkter via mobiltelefoner och plattor, därför är det viktigt att vår webbshop är lika användarvänlig för dem. Hanteringen av varje order blir enklare, vilket också gynnar dig som medlem. En ytterligare viktig anledning är att vår nya plattform automatiskt är anpassad efter GDPR (nya dataskyddsförordningen) som trädde i kraft i maj 2018.

Varför måste jag skapa ett konto?

När du skapar ett konto till Bibutiken ser vi per automatik att du är medlem i Biodlarna. Du placeras i rätt kundgrupp som ger dig de förmånliga medlemspriserna. Det är bara när du är inloggad och handlar som medlem som du kan ta del av medlemspriserna och framtida kampanjer. En annan fördel är att du med vår nya shoplösning kan ta del av din köphistorik i Bibutiken. Du kan också som inloggad kontrollera statusen på din order.