Bitidningens marsnummer är precis på väg från tryckpressen och landar i lådan om några dagar.
Ur innehållet:
Vi går på upptäcktsfärd i historien och tar reda på hur länge människor utvecklat biodling. Läs mer här
Bitidningens marsnummer är precis på väg från tryckpressen och landar i lådan om några dagar.
Ur innehållet:
Vi går på upptäcktsfärd i historien och tar reda på hur länge människor utvecklat biodling. Läs mer här
Matkreatören och kokboksförfattaren Malin Landqvist har en mission: Att höja honungens status. En sensorikutbildning med fokus på honung …
över vaniljglass, enkelt och jättegott.
Svensk honung sticker ut
Väl hemma insåg Malin Landqvist att svensk honung skiljer sig åt på många
Hämtat från: Matkreatören: ”Dags för honungen att steppa upp”
Hörby 7 februari 2022
En bikupa, inklusive ett helt bisamhälle, stals från en fastighet i Norrto häromdagen. Något som oroar Ringsjöortens Biodlarförening, som uppmanar sina medlemmar att genast titta till sina kupor,
Två DagarBegreppet safari användes länge för att beskriva resor där man jagade djur i deras naturliga habitat, sedan utvecklades ordet till …
och djur, på Djäknegården utanför Åsa.
Sveriges Biodlares Riksförbund, Biodlarna, organiserar huvuddelen av Sveriges biodlare, fr å n hobby till yrkesbiodlare. Vi vill nu utveckla förbundets utbildningsverksamhet för att ge landets biodlare bättre förutsättningar till fördjupning och kontinuerlig kunskapsuppdatering.