Inloggning till biodlarna.se

Inloggningen sker med den e-post du har registrerad i medlemssystemet eller med mobilt BankID. För att mobilt BankID ska fungera måste ditt fullständiga personnummer vara inlagt i medlemssystemet.

Har du ingen e-post registrerad eller har du inte möjlighet att använda mobilt BankID? Hör av dig till medlem@biodlarna.se så hjälper vi dig att komma vidare.

Är det första gången du logga in på medlemssidorna eller på hemsidan och vill logga in med hjälp av e-post? Nedan hittar du instruktion för hur du går tillväga.

Är det första gången du loggar in i biodlarna.se och vill logga in med din e-post istället för med mobilt BankID??

Biodlarna bytte medlemssystem i början av september 2023. Första gången du loggar in på biodlarna.se efter medlemssystemsbytet så behöver du begära ut ett nytt lösenord.

Så här går du till väga för att välja ett nytt lösenord:

–          Klicka på knappen: Glömt lösenord

–          Fyll i din e-post och klicka på skicka.

–          Mailet ska komma inom någon minut. Dyker det inte upp kan du kolla ifall det hamnat i din skräppost. Mailet har rubriken: Länk till ändring av lösenord.

–          Kommer det inget mail kan de vara så att du inte har någon e-post registrerad hos oss. Hör i så fall av dig till medlem@biodlarna.se så hjälper vi dig vidare.

–          Klicka på länken i mailet. Du kommer du till en webbsida där du ombeds att ändra ditt lösenord. Välj ett säkert lösenord (minst 8 bokstäver) och upprepa samma lösenord i rutan Bekräfta lösenord.

–          Klicka sedan på ändra.

–          Du kan nu logga in med din e-postadress och det lösenord du precis valde.

Har du problem med inloggningen eller vill ha hjälp att ändra dina uppgifter? Maila till medlem@biodlarna.se, så hjälper vi gärna till.