Inloggning till medlemssystemet

Via denna länk loggar du som medlem och administratör in på Biodlarnas medlemssystem.

Inloggningen sker med den e-post du har registrerad i medlemssystemet eller med mobilt BankID. För att mobilt BankID ska fungera måste ditt fullständiga personnummer vara inlagt i medlemssystemet.

Har du ingen e-post registrerad eller har du inte möjlighet att använda mobilt BankID? Hör av dig till medlem@biodlarna.se så hjälper vi dig att komma vidare.

Är det första gången du logga in på medlemssidorna eller på hemsidan och vill logga in med hjälp av e-post? Nedan hittar du instruktion för hur du går tillväga.

Instruktioner för medlemssystemet hittar du samlat på denna sida: https://www.biodlarna.se/medlemssystem/

Är det första gången du loggar in i Biodlarnas nya medlemssystem och vill logga in med din e-post istället för med mobilt BankID?

Biodlarna bytte medlemssystem i början av september 2023. Har du inte tidigare loggat in i det nya medlemssystemet behöver du välja ett nytt lösenord.

Så här går du till väga för att välja ett nytt lösenord:

–          Klicka på knappen: Glömt lösenord

–          Fyll i din e-post och klicka på skicka.

–          Mailet ska komma inom någon minut. Dyker det inte upp kan du kolla ifall det hamnat i din skräppost. Mailet har rubriken: Länk till ändring av lösenord.

–          Kommer det inget mail kan de vara så att du inte har någon e-post registrerad hos oss. Hör i så fall av dig till medlem@biodlarna.se så hjälper vi dig vidare.

–          Klicka på länken i mailet. Du kommer du till en webbsida där du ombeds att ändra ditt lösenord. Välj ett säkert lösenord (minst 8 bokstäver) och upprepa samma lösenord i rutan Bekräfta lösenord.

–          Klicka sedan på ändra.

–          Du kan nu logga in med din e-postadress och det lösenord du precis valde.

Har du problem med inloggningen eller vill ha hjälp att ändra dina uppgifter? Maila till medlem@biodlarna.se, så hjälper vi gärna till.