Beställning av etiketter

SISTA DAG FÖR BESTÄLLNING AV ETIKETTER INNAN SOMMARUPPEHÅLLET ÄR 30/6. DÄREFTER SKER LEVERANS I BÖRJAN AV AUGUSTI. DU KAN DOCK TROTS DETTA NOTERA DIN ETIKETTBESTÄLLNING HÄR.

Sedan 1911 har Biodlarnas välkända etikett varit ett kvalitetsmärke för svensk honung. Under årens lopp har etiketten justerats i vissa detaljer, bl.a. när den 1920 övergick i Biodlarnas ägo i samband med att Svenska Biodlareföreningen och Sveriges Allmänna biodlareförbund gick samman i en organisation.

Här kan du beställa dina etiketter i ett formulär. Du måste dock ha genomgått honungsbedömning innevarande eller föregående år och din förening måste ha skickat in ett påskrivet honungsbedömningsprotokoll för registrering hos Biodlarna. Du ska inte skicka in ditt eget honungsbedömningskort.

Observera att locksäkring följer med per automatik vid beställning av den raka glasburksetiketten. Den locketikett man kan beställa med tryckt namn och medlemsnummer ska INTE användas tillsammans med Biodlarnas burketikett, utan är tänkt att att användas tillsammans med egendesignad etikett.

Tänk på att det är den text du skriver i formuläret som exakt kommer att tryckas på etiketten. Leveransen skickas till det namn och den adress som står noterad för medlemskapet.

De olika etiketterna man kan beställa finner du exempel på här nedanför.

Etikett från 1911
Dagens raka etikett för glasburk
Rak etikett åtföljs av locksäkring
Locketikett där namn och medlemsnummer kan tryckas

 

Priser exklusive porto inklusive moms.
Rak etikett för glasburk inkl locksäkring: 1,20 kr/st
Konisk etikett för plastburk exkl locksäkring: 1,40 kr/st
Locketikett: 1 kr/st
Locksäkring: 20 öre/st (min. beställning 250 st). OBS! Denna följer per automatik alltid med vid köp av etikett för glasburk, men kan även köpas separat.
Vid beställning av 250 st etiketter tillkommer en extra kostnad på 25 kr.

Portokostnader tillkommer.

Betalning sker mot faktura som bifogas försändelsen.