Beställning av etiketter

SISTA DAG FÖR BESTÄLLNING AV ETIKETTER MED LEVERANS I JULI 2022, ÄR DEN 6 JULI KL 10.00. 
BESTÄLLNINGAR LAGDA DÄREFTER TRYCKS NÄR VI OCH VÅRT TRYCKERI ÖPPNAR UPP EFTER SEMESTERN OCH LEVERANS SKER DÅ UNDER VECKA 33 ELLER VECKA 34.

Sedan 1911 har Biodlarnas välkända etikett varit ett kvalitetsmärke för svensk honung. Under årens lopp har etiketten justerats i vissa detaljer, bl.a. när den 1920 övergick i Biodlarnas ägo i samband med att Svenska Biodlareföreningen och Sveriges Allmänna biodlareförbund gick samman i en organisation.

Här kan du beställa dina etiketter i ett formulär. Du måste dock ha genomgått honungsbedömning innevarande eller föregående år och din förening måste ha skickat in ett påskrivet honungsbedömningsprotokoll för registrering hos Biodlarna. Du ska inte skicka in ditt eget honungsbedömningskort.

Leveranstiden är normalt ca 14 dagar från beställningsdag till leveransdag. Önskas snabbare leverans, kontakta oss så kan vi ordna en expressleverans till en tilläggskostnad.

Observera att locksäkring följer med per automatik vid beställning av den raka glasburksetiketten. Den locketikett man kan beställa med tryckt namn och medlemsnummer ska INTE användas tillsammans med Biodlarnas burketikett, utan är tänkt att att användas tillsammans med egendesignad etikett.

Tänk på att det är den text du skriver i formuläret som exakt kommer att tryckas på etiketten. Leveransen skickas till det namn och den adress som står noterad för medlemskapet.

Klicka här för att se hur våra etiketter ser ut och hur du får använda dem

Prislista